Even voorstellen!

4 december

Er zijn de laatste tijd weer een hoop nieuwe gezichten bij gekomen in de vereniging. Graag stellen zij (en de ‘langzittenden’) op de foto zich zelf eens voor.

Vorige Volgende

Erwin van Ballegoij (Hoofd bureau)

Mijn naam is Erwin van Ballegoij en ik ben het nieuwe hoofd bureau van de NVON. Ik ben afgestudeerd biochemicus en ik werk als docent scheikunde op het Maaslandcollege in Oss. Voor deze school heb ik op Colegio Arubano op Aruba en op het Mendelcollege in Haarlem gewerkt. Ik ben zeer breed geïnteresseerd in de natuurwetenschappen, dus het mag geen verbazing heten dat ik ook de vakken anw, natuurkunde en science heb gegeven, en sterrenkundemodules voor geïnteresseerde leerlingen verzorg. Daarnaast ben ik vrijwilliger op Volkssterrenwacht Halley in Heesch, waar ik met name jeugdactiviteiten organiseer. Mijn grootste hobby's zijn sterrenkunde, het lezen van science fiction en fantasy, bridgen, korfbal en het organiseren van evenementen, met name op het gebied van science fiction en fantasy. Never a dull moment.

 

Jeroen Nelissen (Bureaumedewerker)

Even voorstellen: Jeroen Nelissen (49 jaar) en inmiddels 25 jaar docent. Tegenwoordig geef ik natuurkunde op 2College Durendael in Oisterwijk. Binnen de NVON ben ik lid van de bestuurscommissie bovenbouw en sinds kort ook als medewerker bureau NVON. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor het NVON Bèta & Technologie Festival, de ledenwerving en naamsbekendheid van de NVON. Wanneer u op congressen de NVON-stand bezoekt zal ik daar dus meestal te vinden zijn. Dus hopelijk tot ziens!

 

Rosa Koerhuis (Secretariaat)

Hi, ik ben Rosa Koerhuis, ik ben 21 jaar en kom uit Hasselt. Ik beheer het secretariaat bij NVON. Dit jaar heb ik mijn diploma Management Assistant gehaald en dit is mijn eerste baan. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig, zowel het luisteren als het maken van muziek bij de drumband. Daarnaast hou ik er van om een goed boek te lezen en een wandeling door de natuur te maken.

 

Jamie Meijer (Bureaumedewerker)

Ik ben Jamie Meijer. Ik woon en werk in Rotterdam. Ik geef biologie in zowel de onder- als bovenbouw. Ik ben recentelijk afgestudeerd aan de 2e-graad opleiding en ben momenteel bezig met de 1e-graad opleiding. Sinds afgelopen januari ben ik werkzaam bij het NVON bureau. Hiervoor houd ik me bezig met de nieuwsbrief, website, de socials en meer. Ik werk nu bijna een jaar bij de NVON met veel plezier en vind het erg leuk om op een andere manier bezig te zijn met onderwijs. In mijn vrije tijd boulder ik graag en bespeel enkele instrumenten in onder andere een docentenband op mijn school.

 

Chantal van Hooff (Bureaumedewerker)

Ik ben Chantal van Hooff. Hoewel ik van huis uit een bestuurskundige ben, heb ik mij al steeds meer toegelegd op de communicatie rondom een organisatie. Ik word blij van een abstract plan omzetten in een concreet resultaat. Binnen de NVON richt ik me op verschillende communicatievraagstukken voortvloeiend uit het NieuwNVON-advies. Momenteel werk ik – samen met een werkgroep - aan het ontwikkelen van een nieuwe NVON-site. Verder ben ik al jaren betrokken bij de organisatie van Bèta & Technologie Festival en de verkoop van advertenties. Naast de NVON werk ik ook nog aan projecten om de instroom in technische beroepen te stimuleren. Van leerlingen in groep 7 & 8 tot en met zij-instromers. Als ik niet werk, ben ik te vinden in de paardenstal en in de bergen. Mijn kinderen en ik zijn verzot op paardrijden. Samen maken we graag buitenritten in de (Zwitserse) bergen.

 

Joost Verheij (Bureaumedewerker)

Mijn naam is Joost Verheij. Ik woon en werk in Culemborg. Ik geef natuurkunde in de onderbouw van ORS Lek en Linge. Ik ben begonnen als technisch onderwijs assistent en ook nog een tijdje systeembeheerder geweest. Sinds 1998 geef ik les. Naast het lesgeven ben ik ook nog bijlesmakelaar op school. Dat is iemand, die bijlessen regelt tussen leerlingen. Sinds vorig jaar november ben ik medewerker bij het bureau van de NVON en mij voornaamste taken zij daar het beheer van Easydus en het organiseren van ‘NVON op locatie’. Dit is een aangename afwisseling met het lesgeven, waarbij ik een hoop nieuwe mensen ontmoet.

 

Corine Hijmissen (Stafmedewerker vakbondszaken)

Mijn naam is Corine Hijmissen. Ik woon in Lelystad, met mijn man en 3 kinderen, en geef les op het Greijdanus College in Zwolle. Na mijn biologiestudie in Groningen ben ik les gaan geven in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Dat doe ik nu al veel jaren met plezier. Naast het werk voor de klas, heb ik sinds dit schooljaar de functie als Stafmedewerker Vakbondszaken en Projecten binnen de NVON opgepakt. Dit betreft beantwoording van vragen over bijvoorbeeld juridische kwesties en cao-gerelateerde zaken. Daarnaast zit in dit takenpakket ook deelname aan het overleg van de Federatie van Onderwijsvakverenigingen (FvOv) en de commissie Arbeidsvoorwoorden. Binnen NVON is dit de BC Vakbondsactiviteiten en BC Arbozaken. Tot slot stem ik af met projectleiders of leden van bestuurscommissies die projecten willen gaan opzetten, over de voortgang en ontwikkeling hiervan. Al met al een dynamisch geheel om binnen NVON mee aan de slag te gaan.

 

Ronald Korporaal (Bureaumedewerker)

Hallo, als langstzittend bureau medewerker, kan men mij oprecht en stuk van het meubilair noemen, een 'oude rot'. Naast mijn huidige baan als opleider van procesoperators en als maatwerk specialist, houd ik mij nu binnen de NVON, achter de schermen, bezig met het draaiend houden van de digitale backbone.

 

Saskia Dankers (Bureauredacteur NVOX)

Mijn naam is Saskia Dankers-Bruining en sinds half augustus ben ik bureauredacteur van NVOX. Mijn werk houdt onder andere in dat ik artikelen corrigeer en redigeer en de schakel ben tussen de vormgever en de (hoofd)redactie. In 1996 ben ik begonnen aan de studie Sterrenkunde in Groningen en was (eind)redacteur van het faculteitsblad Muon, maar ik ben na een paar jaar overgestapt naar de studie Geschiedenis. Ik heb eerder gewerkt als bureauredacteur in de boekenuitgeverij en ook als freelance redacteur. Ik ben getrouwd met Jacco – die overigens docent natuurkunde is – en woon in Zwolle. Naast mijn werk voor NVOX doe ik vrijwilligerswerk bij de kerk, zit ik in een recreatief volleybalteam en kom ik graag in het theater.

Nieuws