Vraag 44

Antwoord:

Door: Gemeren | Datum: Woensdag 6 juni 2018, 14:17 uur

Ik vind het net als een aantal hier geen juiste vraag. Sommigen die hier reageren reageren nogal vanuit emotie en nogal bot vind ik.

Ten eerste staat het niet in de syllabus. Ze staan niet bij de pictogrammen opgesomd en het enige dat ze over KCA moeten kennen is dat ze het moeten scheiden voor hergebruik en over recycling dat dit één van de punten is waar ze rekening mee kunnen houden bij de keuze van stoffen en materialen. Dit is te vinden in BiNaS.

Ten tweede zijn de pictogrammen helemaal niet makkelijk te vinden in BiNaS. Als ik het zou hebben over PRO en dan weten velen ook niet waar ik het over heb. Met een argument van, ja dat staat in BiNaS dus kun je zo opzoeken, zou ik geen vrienden maken. Het register verwijst bij pictogrammen naar tabel 31 en 39. Daar staan deze pictogrammen niet weergegeven. Dan houdt het op voor de leerlingen. Alleen als een leerling zich herinnert dat deze symbolen in tabel 43 staan kan deze makkelijk gevonden worden. Anders is het stug bladeren en zoeken tot bijna aan het einde van het boekje.