<title>NVON</title>

Thales B.V.

Deze NVON op locatie heeft al plaatsgevonden op 8 februari 2024.

Thales is een internationaal bedrijf in 70 landen en vooral bekend van de radarsystemen voor de marine, maar ook van het onderzoek en de ontwikkeling van de radartechnologie i.s.m. met de TU-Delft. Tijdens deze middag krijg je een inkijkje wat het bedrijf daarin zoal doet.  

Introductie:

Met 81.000 talenten werkzaam in 70 landen is Thales B.V. één van de grootste hightech werkgevers op het gebied van veiligheid en beveiliging. Met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken zij aan radars voor marineschepen, cybersecurityoplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechnologie (in samenwerking met TU Delft ).
  
Zij helpen hun klanten slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, ruimtevaart en cyberspace. Zij lopen daarom voorop in de digitale transformatie, met de nadruk op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en internet of things en cybersecurity.

Datum: 

8 februari 2024

Locatie: 

Zuidelijke Havenweg 40, Hengelo.

Programma:

14.45 – 15.10 ontvangst met koffie/thee en krentenwegge

15.10 – 15.30 introductie Thales

15.30 – 16.15 presentatie Radar Algemeen

16.15 – 16.45 presantatie Operationele Analyse

16.45 – 17.45 rondleiding door het bedrijf

17.45 – 18.00 afsluiting met een drankje

Doelgroep: docenten en toa's natuurkunde

Begeleiding: Wendy Grootholt, Joris Kampman, Hans-Jan Westerhof en Rubin Jansen. 

Studiebelasting: 3

Kosten: NVON-leden € 0,- en niet-leden € 25,-

Let op: Bij binnenkomst van het gebouw moet je je legitimeren met een ID-kaart of paspoort. Het nummer van die kaart moet je hieronder invullen. Dus zorg dat je die bij de hand hebt, voordat je begint met invullen. (Een rijbewijs of BSN is niet toegestaan).

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via deze link. Het inschrijven voor deze activiteit is tot uiterlijk 31 januari mogelijk.