<title>NVON</title>

NVON-Oorkonde voor (bijzondere) leerlingen bij het eindexamen

De NVON waardeert de inzet van docenten en leerlingen bij de bèta-vakken en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de waardering voor deze vakken in breder verband.
Daarom stellen wij ook dit jaar weer de oorkondes (kosteloos) ter beschikking.

De NVON heeft sinds een aantal jaren een initiatief ontwikkeld om leerlingen, die een speciale prestatie in een of meerdere bèta-vakken geleverd hebben, daarvoor te eren door middel van een oorkonde. Hierop wordt jaarlijks door vele docenten met groot enthousiasme gereageerd!

De speciale prestatie hoeft niet het beste cijfer te zijn. Ook andere zaken kunnen aanleiding zijn om leerlingen een dergelijke oorkonde te geven op de diploma-uitreiking van de school.
Op de eindexamenbespreking worden de oorkondes uitgereikt aan docenten die een oorkonde aan hun leerlingen willen geven.
Mocht u niet op de eindexamenbespreking zijn of wilt u meer oorkondes hebben, dan zijn deze kosteloos aan te vragen via secretariaat@nvon.nl

Wilt u bij de aanvraag opgeven welk aantal u wilt ontvangen en wat het verzendadres is? (bij voorkeur via een postbusnummer, indien beschikbaar.)
De oorkondes worden blanco verzonden; op de oorkonde dient nog de naam van de leerling, het vak en het jaar vermeld te worden.