Online workshops Bèta&TechMentality en 7 werelden

7 april

Wil jij verschillende typen jongeren raken als het gaat om bèta en techniek? Meld je dan aan voor één van de kosteloze webinars van Jet-Net & TechNet.

Online workshop Bèta & TechMentality: duur 60 minuten

Wil je praktisch aan de slag met het Bèta & TechMentality-model? Neem dan deel aan de online workshop Bèta & TechMentality. Deelnemers aan de workshop hebben na afloop kennis van het Bèta & TechMentality-model, inzicht in verschillende drijfveren van jongeren en praktische handvatten om meer jongeren te kunnen aanspreken voor een technische opleiding of baan.

Donderdag 27 mei 16:00 - 17:00 uur
Maandag 28 juni 16:00 - 17:00 uur

Online workshop 7 werelden van techniek: duur 60 minuten

Dat techniek ‘iets met mensen’ is – de kleur op je muur, je lievelingschocola en je favoriete festival – daar denken leerlingen niet zo snel aan. Hoe laat je nu op een aansprekende manier zien wat techniek en technologie allemaal inhouden? Hoe leg je de koppeling met wat er gebeurt op school en in de werkpraktijk? En hoe maak je de vertaalslag van de werkzaamheden in een bedrijf naar een aansprekende context voor leerlingen? In deze workshop leer je hoe je jouw leerlingen de brede mogelijkheden in de techniek kunt laten ontdekken en kunt aansluiten op hun leefwereld en interesses.

Donderdag 22 april 16:00 - 17:00 uur
Maandag 17 mei 13:00 - 14:00 uur
Dinsdag 8 juni 08:15 - 09:15 uur

Kijk hier voor meer informatie.

Nieuws