Jeugd Science Festival Bètamarkt 2018

30 mei

Na het succesvolle eerste jeugd Science festival Bètamarkt van vorig jaar wordt dit jaar nogmaals op woensdag 30 mei de Bètamarkt 2018 in Castellum Hoge Woerd te Utrecht georganiseerd.

Leerlingen van diverse scholen krijgen een tafeltje vanwaar zij hun project tonen en erover kunnen uitleggen. Gedurende de dag zal je de leerlingen zien groeien en steeds trotser worden. De ervaringen van vorig jaar waren heel positief!

De markt wordt bezocht door leerlingen van basis- en middelbare scholen uit de omgeving. Zij kunnen kraampjes bezoeken en meedoen met workshops, bijvoorbeeld een zonneboiler maken.
Er worden prijzen uitgereikt aan de beste  en ook de meest duurzame projecten. Deze laatste prijs wordt opnieuw door Utrecht Natuurlijk uitgereikt.
De dag is opgedeeld in een ochtend- en middagsessie waarbij er rond twaalf uur wordt gewisseld. De start is om 9:30 uur en we eindigen om 15:30 uur.
Er zijn nog enkele plekken vrij. Leerlingen met een project kunnen zich opgeven als zelfstandige groep of als groep begeleid vanuit een school.

Informeer naar de mogelijkheden op info@betamarkt.nl of s.rademaker@amadeuslyceum.nl

De leerlingen kunnen een indrukwekkend project, 3D prints, een super PWS, een Utalent module of een geweldige proef tonen. Alles mag, als er maar een link met Bèta of techniek is.

Voor meer informatie over vorig jaar, foto’s en video’s: www.betamarkt.nl

 

Datum

Woensdag, 30 mei 2018

Tijd

09:30 tot 15:30
Flyer-Betamarkt-2018-def.pdf
Agenda

Gerelateerde evenementen

Terug naar overzicht